Predsoba naredi prvi vtis

Vsi vemo, kako pomemben je prvi vtis, ki ga naredimo. Enako velja tudi za našo hišo oziroma stanovanje. Naši gosti pa si prvi vtis naredijo takoj po vstopu v naš dom, kjer je prvi prostor, ki jih pričaka, prav predsoba. Glede na to, da so predsobe pogosto majhne, je še toliko bolj pomembno, da jo opremimo pametno in funkcionalno s kakovostnim pohištvom, ki hkrati tudi dobro izgleda.

Dobro opremljeno predsobo sestavljajo trije elementi. Prvi element je dovolj prostora za shranjevanje čevljev. Za shranjevanje čevljev obstajajo različne rešitve, katero izberemo pa je odvisno predvsem od tega, kakšen prostor imamo in kakšne so naše potrebe. V manjših, ožjih prostorih je smiselno izbrati plitvejše omarice, ki imajo poklopna vrata in omogočajo pokončno shranjevanje čevljev. Le-te nudijo možnost shranjevanja velikega števila parov na pregleden in za čevlje neškodljiv način.

Drugi element predsobe je prostor za odlaganje plaščev. Najbolj osnovna rešitev, ki jo najdemo praktično v vsaki predsobi, je obešalna stena. Gre za ploščo, ki jo obesimo na steno, na njej pa so kljukice, ki omogočajo obešanje plaščev. Če nam prostor omogoča, je obešalno stena smiselno dopolniti z omaro z obešalnikom, v katero obesimo plašče, ki jih redkeje oblečemo ali pa v njo spravimo oblačila izven sezone. To nam omogoča večjo urejenost in lepši izgled predsobe.

Tretji ključni element v predsobi pa je ogledalo. Le-to nam omogoča, da se pred odhodom od doma še enkrat pogledamo in preverimo, kako izgledamo. To nam omogoča samozavesten in brezskrben odhod. Ogledalo je lahko samostojno obešeno na steno, lahko pa tudi izberemo garderobno omaro, ki ima ogledalo na vratih.

Ker se predsobe med  seboj precej razlikujejo, je večine programov za opremljanje predsob mogoče kupiti po posameznih elementov, kar nam omogoča prilagoditev sestava našim željam in potrebam.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.